Getting the most out of a car is as exciting as it is terrifying

Over ons


Eén visie


De Mercedes-AMG C63 Cup is ontstaan uit een gedeelde visie voor een competitie op een niveau dat voorheen niet eerder is vervuld.

Vanuit race- en tuningbedrijf 'Chip Performance' werden de eerste stappen gezet om deze visie werkelijkheid te maken.Eén doel


Het doel van de C63 Cup is om een gelijkwaardige competitie te realiseren in het hogere segment. 

Om het pure gevoel van het racen te combineren met de gemakken van een topklasse auto. 

Er is geen betere keuze dan de Mercedes-AMG C63.

Wie zijn wij?


Chip Performance is ruim 13 jaar geleden begonnen als bedrijf gespecialiseerd in het softwarematig optimaliseren van allerlei verschillende voertuigen. Van straatauto's tot agriculturele machines - Chip Performance ging (en gaat) niets uit de weg.


De interesse in auto- en motorsport is binnen het bedrijf altijd aanwezig geweest en is uiteindelijke ook de drijfveer geweest achter het ontstaan van 'Team Chip Performance'. Onder deze naam werden alsmaar meer trackdays aangedaan in binnen- en buitenland.


Zo werd Chip Performance een gevestigde naam, zowel op als naast het circuit. Het bedrijf groeide, er werd verhuisd naar een nieuw en groter pand en het wagenpark bleef zich immer uitbreiden.


Vanuit de vraag van de klanten heeft Chip Performance zich uiteindelijk ontfermd over de opbouw en stalling van hun racewagens. Gedurende de jaren is het team gegroeid, net als hun ervaring.


Vandaag de dag staat Chip Performance op de kaart als een ervaren bedrijf binnen de race- en tuningindustrie. Een positie die heeft geresulteerd in het ontstaan van de Mercedes-AMG C63 Cup zoals die vandaag bekend is.

Wat doen wij?


De Mercedes-AMG C63 Cup biedt bestuurders de kans om in relatief comfort de spanning, sensatie en competitie van racen in cupverband te realiseren.


Alle auto's op de grid worden voorzien van identieke onderdelen en worden uitgerust met een identieke motorafstelling.


Het verschil wordt gemaakt door de coureur - op de baan en in de auto. 


Dit is wat racen is!